Δημιουργία αγώνων

Μέσα από την εξαιρετική πλατφόρμα διαχείρισης,δημιουργείτε ένα νέο Φεστιβάλ στο οποίο θα προσθέσετε όσους αγώνες περιλαμβάνει.

Διαχείριση αθλητών

Μπορείτε να εισάγετε τους συμμετέχοντες αθλητές και αν επιθυμείτε το Ultrandroid θα δημιουργήσει ειδική φόρμα εγγραφής και διαχείρισής τους(προσκλήσεις,ασφάλεια πληροφοριών κτλ).

Χαρτογράφηση αγώνων

Μεταφορτώστε τα αρχεία gpx/kml, ορίστε σταθμούς και το Ultrandroid θα δημιουργήσει το χιλιομετρικό προφίλ των αγώνων.

Δημιουργία και εκτύπωση QR Code

Το Ultrandroid θα αναλάβει να σας προσφέρει σε μορφή pdf/doc/xls τις ετικέτες QR Code που πρέπει να φέρει κάθε αθλητής.

Καταγραφή αθλητών

Κατεβάστε την εφαρμογή Ultrandroid στο smartphone σας και πλέον μετατρέψτε το σε ένα ισχυρό scanner καταγραφής. Τοποθετήστε το στους σταθμούς μέτρησης και μεταδώστε live τα αποτελέσματα στο διαδίκτυο.

Μετάδωση σε Cloud

To on cloud σύστημά μας θα αναλάβει να συλλέξει όλα τα δεδομένα, αναλύσει κάθε λεπτομέρεια και να προσφέρει live τα αποτελέσματα και την τοποθεσία του αθλητή στο χάρτη (και εκτός σταθμού)

Ultrandroid
Ultrandroid-Υπερμαραθώνιοι με χρέωση ανα σταθμό & απεριόριστες συσκευές μέτρησης!!!

Το Ultrandroid μπορεί να αναλάβει όλο τον κύκλο εργασιών που απαιτούνται πριν από έναν αγώνα. Δηλαδή την αποστολή προσκλήσεων,την φόρμα εγγραφής, τη διαχείριση των αθλητών (με λεπτομέρειες όπως διαμονή κτλ) και την χορήγηση QR Codes με το ΒΙΒ του αθλητή

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, φορτώνεται την κινητή εφαρμογή Ultrandroid στα smartphone και κάθε σταθμός μέτρηση εφοδιάζεται με όσες συσκευές κινητών επιθυμείτε. Καταγράφετε τους αθλητές χωρίς καθυστέρηση. Χωρίς scanner,χωρίς laptop,χωρίς extra μπαταρίες και internet στικ. Όλα σε ένα κινητό που αποστέλλει τα δεδομένα στους server μας (με δυνατότητες μαζικής αποστολής) και παράλληλα τα αποθηκεύει τοπικά.

Ένα πλήθος διασυνδεδεμένων πληροφοριακών συστημάτων παραλαμβάνει τα δεδομένα, εκτελεί πολύπλοκους υπολογισμούς και προβάλλει προς τους τελικούς χρήστες τα δεδομένα σε λίστες, γραφήματα και χάρτες. Επίσης κάθε σταθμός μπορεί να αποστείλει συμβάντα ασφαλείας, όπως τραυματισμοί, εγκαταλείψεις κτλ. Η ομάδα ασφαλείας μέσα από ειδική σελίδα ενημερώνεται για όλα τα συμβάντα και τους αθλητές που φαίνονται για ένα διάστημα ανενεργοί.

Γιατί συμφέρει;

Χρησιμοποιώντας το Ultrandroid μπορείτε να μειώσετε δραστικά τα λειτουργικά έξοδα της ψηφιακής κάλυψης των αγώνων σας. Δεν πληρώνετε ένα τελικό ποσό αλλά η τιμή διαμορφώνεται με βάση τις ανάγκες σας σε σταθμούς μέτρησης. Έτσι κάθε σταθμός κοστίζει πολύ φθηνά. Η τιμή περιλαμβάνει την εφαρμογή για κινητό (που μπορεί να εγκατασταθεί σε όσα smartphone του σταθμού επιθυμείτε), την υποστήριξη του συνόλου των εργασιών που απαιτούνται πριν τον αγώνα καθώς και τη live μετάδοση των δεδομένων.

Ξεχάστε τις ανησυχίες για τυχόν προβλήματα ασφαλείας ή απόδοσης σε μεγάλο φόρτο επισκεψιμότητας. Ενσωματώστε τα αποτελέσματα και τις λειτουργίες μας (φόρμες εγγραφής, αποστολή πτυχίων κτλ) στην ιστοσελίδα σας ή χρησιμοποιήστε απευθείας τα link προς το Ultrandroid.


Προετοιμασία αγώνα

Φόρμες εγγραφής,μαζικές προσκλήσεις,διαχείριση αθλητών,χαρτογράφηση πορείας&σταθμών αγώνα

Χρονομέτρηση

Καταγραφή των QR Code των αθλητών και αποστολή δεδομένων προς ανάλυση.Κάλυψη πολλαπλών αγώνων και πολλαπλών ρόλων/σταθμό

Προβολή

Γραφικό περιβάλλον με λίστες,γραφήματα και χάρτες που θα αποτυπώνει κάθε λεπτομέρεια του αγώνα σας&διαχείριση συμβάντων

Keptor solutions

Δημοφιλή Προϊόντα