Με το kepTimer η καταγραφή της πρόσβασης και της τήρησης ωραρίου είναι πλέον μια απλή διαδικασία. Προμηθεύεστε τους ελεγκτές πρόσβασης της επιλογής σας, εγκαθιστάτε το kepTimer Compact σε έναν υπολογιστή και πλέον όλος ο συγχρονισμός των συσκευών γίνεται μέσα από το πλούσιο και φιλικό περιβάλλον του προγράμματος.


Επικοινωνία με τις συσκευές

Το λογισμικό επικοινωνεί κάθε δευτερόλεπτο με τις συσκευές και προωθεί εντολές (πχ αυτόματος συγχρονισμός ώρας) ή λαμβάνει δεδομένα.

Δικαιώματα Χρήστη

Το kepTimer Compact εγκαθίσταται σε ένα ή περισσότερους υπολογιστές και επιτρέπει το χειρισμό όλων των λειτουργιών του συστήματος ανάλογα με τα δικαιώματα του χρήστη (πχ μόνο ανάγνωση κτλ)

Κάρτες & Προσωπικό

Καταχωρήστε τις κάρτες του προσωπικού περνώντας τις μαζικά από τις συσκευές. Δημιουργήστε για κάθε κάρτα έναν υπάλληλο και προσθέστε PIN, ημερομηνίες πρόσβασης, πολλές λεπτομέρειες και φωτογραφία.

Βάρδιες εργασίας

Χρησιμοποιείστε το γραφικό εργαλείο μας προκειμένου να δημιουργήσετε βάρδιες εργασίας και να τις αναθέσετε σε ένα υπάλληλο ή μια ομάδα (πχ Τμήμα). Υποστηρίζει διπλή βάρδια και ώρες της επόμενης ημέρας.

Απουσίες προσωπικού

Διαχειριστείτε τις απουσίες λόγω άδειας, ασθένειας, εκπαίδευσης, εργασίας εκτός έδρας, ολιγόωρες άδειες εντός της ημέρας και αδικαιολογήτως απόντες.

Κίνηση & Ωρομέτρηση προσωπικού

Το kepTimer λαμβάνει, επεξεργάζεται και αναλύει όλες τις κινήσεις του δικτύου και τις αποτυπώνει σε οργανωμένες λίστες και γραφήματα (καθυστερήσεις,πρόωρη έξοδος, μη εξουσιοδοτήμενη πρόσβαση κτλ.

Στιγμιότυπα

Απορίες

Οι συσκευές που υποστηρίζει το kepTimer διαρκώς αυξάνονται. Προς το παρών υποστηρίζει όλη την γκάμα των συσκευών της

  • Soyal
  • Iron Logic
Επικοινωνήστε μαζί μας για να εισάγουμε και τις δικές σας συσκευές!

Εαν απασχολείτε προσωπικό, τότε χρειάζεται να είστε ενήμεροι για τις κινήσεις και την ορθή τήρηση του ωραρίου. Επίσης εαν έχετε ένα δωμάτιο (πχ αποθήκη) του οποίου την πρόσβαση επιθυμείτε να ελέγξετε τότε χρειάζεστε πολύτιμα δεδομένα για τις κινήσεις που γίνονται σε αυτό. Το kepTimer Compact είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη ελέγχου της πρόσβασης σε ένα χώρο μέσα από ένα πλούσιο γραφικό περιβάλλον. Επίσης το εργαστήριο μας (Keptor Lab) ακούει τις προτάσεις σας για την κάλυψη κάθε νέας ανάγκης και δημιουργεί νέες προσθήκες (addons) και αναβαθμίσεις έτσι ώστε να 'κουμπώσουμε' το kepTimer άψογα στο εργασιακό σας περιβάλλον.
Αρχικά με τη χρήση ενός έξυπνου οδηγού μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις του συστήματος, μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έρθει η σειρά του ωραρίου, πρέπει πρώτα να ενημερώσουμε το σύστημα για κάθε μια βάρδια εργασίας που υπάρχει στον οργανισμό (πχ Β' Πρωινή εξωτερικού φύλακα). Κάθε βάρδια περιέχει τις ημέρες και τις ώρες εργασίας εβδομαδιαίως. Ο καθορισμός των βαρδιών γίνεται με λίγα κλικ με τη χρήση του γραφικού εργαλείου μας. Έχετε διαφορετικό σύστημα καθορισμού βαρδιών εργασίας; Κανένα πρόβλημα, η έκδοση kepTimer Custom θα τροποποιηθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.
Πολλές, οι οποίες σε κάθε έκδοση αυξάνονται. Μπορείτε να διαχειριστείτε τις επίσημες αργίες (πχ δικαιολογημένη ή μη απουσία προσωπικού), να προβάλλετε το εορτολόγιο και να ενημερωθείτε για τις εορτές ή γενέθλια, ακόμα και με email, να ενημερωθείτε για τις εκκρεμότητες του προσωπικού αμέσως μόλις παρατηρείται κίνηση, να προγραμματίσετε πολλαπλές καθημερινές αποστολές email ενημερώσεων, να δημιουργήσετε χρήστες με κάθε είδους συνδυασμό δικαιωμάτων, να ενημερωθείτε για την κατάσταση λειτουργίας των συσκευών του δικτύου, να συγχρονίσετε την ώρα συσκευών με time servers, να προβάλλετε γραφήματα και να αναλύσετε όλη την πορεία κίνησης ανα υπάλληλο και τόσα άλλα..
Keptor solutions

Δημοφιλή Προϊόντα