Με το kepTimer Light η καταγραφή της πρόσβασης είναι πλέον μια απλή διαδικασία. Προμηθεύεστε τους ελεγκτές πρόσβασης της επιλογής σας, εγκαθιστάτε το λογισμικό σε έναν υπολογιστή και πλέον όλος ο συγχρονισμός των συσκευών γίνεται μέσα από το πλούσιο και φιλικό περιβάλλον του kepTimer Light.


Επικοινωνία με συσκευές

Το λογισμικό επικοινωνεί κάθε δευτερόλεπτο με τις συσκευές και προωθεί εντολές (πχ αυτόματος συγχρονισμός ώρας) ή λαμβάνει δεδομένα.

Δικαιώματα Χρηστών

Το kepTimer Light εγκαθίσταται σε έναν υπολογιστή και επιτρέπει το χειρισμό όλων των λειτουργιών του συστήματος ανάλογα με τα δικαιώματα του χρήστη (πχ μόνο ανάγνωση κτλ)

Κάρτες & Προσωπικό

Καταχωρήστε τις κάρτες του προσωπικού περνώντας τις μαζικά από τις συσκευές. Δημιουργήστε για κάθε κάρτα έναν υπάλληλο και προσθέστε PIN, ημερομηνίες πρόσβασης, πολλές λεπτομέρειες και φωτογραφία.

Βάρδιες εργασίας

Χρησιμοποιείστε το γραφικό εργαλείο μας προκειμένου να δημιουργήσετε βάρδιες εργασίας και να τις αναθέσετε σε ένα υπάλληλο ή μια ομάδα (πχ Τμήμα). Υποστηρίζει διπλή βάρδια και ώρες της επόμενης ημέρας. Το λογισμικό θα σας αποστέλλει e-mail όποτε παρατηρείται κίνηση πέραν του ωραρίου!

Κίνηση Χρηστών

Το kepTimer Light λαμβάνει, επεξεργάζεται και αναλύει όλες τις κινήσεις του δικτύου και τις αποτυπώνει σε οργανωμένες λίστες ιστορικού συμβάντων με δυνατότητες φιλτραρίσματος, ταξινόμησης και ομαδοποίησης.

Στιγμιότυπα

Απορίες

Οι συσκευές που υποστηρίζει το kepTimer διαρκώς αυξάνονται. Προς το παρών υποστηρίζει όλη την γκάμα των συσκευών της

  • Soyal
  • Iron Logic
Επικοινωνήστε μαζί μας για να εισάγουμε και τις δικές σας συσκευές!

Εαν απασχολείτε προσωπικό, τότε χρειάζεται να είστε ενήμεροι για τις κινήσεις εντός του χώρου σας. Επίσης εαν έχετε ένα δωμάτιο (πχ αποθήκη) του οποίου την πρόσβαση επιθυμείτε να ελέγξετε τότε χρειάζεστε πολύτιμα δεδομένα για τις κινήσεις που γίνονται σε αυτό. Το kepTimer Light είναι εδώ για να καλύψει κάθε ανάγκη ελέγχου της πρόσβασης σε ένα χώρο μέσα από ένα πλούσιο γραφικό περιβάλλον. Επίσης το εργαστήριο μας (Keptor Lab) ακούει τις προτάσεις σας για την κάλυψη κάθε νέας ανάγκης και δημιουργεί νέες προσθήκες (addons) και αναβαθμίσεις έτσι ώστε να 'κουμπώσουμε' το kepTimer Light άψογα στο εργασιακό σας περιβάλλον.
Αρχικά με τη χρήση ενός έξυπνου οδηγού μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις του συστήματος, μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν έρθει η σειρά του ωραρίου, πρέπει πρώτα να ενημερώσουμε το σύστημα για κάθε μια βάρδια εργασίας που υπάρχει στον οργανισμό μας (πχ Β' Πρωινή εξωτερικού φύλακα). Κάθε βάρδια περιέχει τις ημέρες και τις ώρες εργασίας εβδομαδιαίως. Ο καθορισμός των βαρδιών γίνεται με λίγα κλικ με τη χρήση του γραφικού εργαλείου μας. Έχετε διαφορετικό σύστημα καθορισμού βαρδιών εργασίας; Κανένα πρόβλημα, η έκδοση kepTimer Custom θα τροποποιηθεί ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.
Πολλές, οι οποίες σε κάθε έκδοση αυξάνονται. Μπορείτε να προβάλλετε γραφικά το σύνολο του δικτύου των συσκευών σας, να προγραμματίσετε πολλαπλές καθημερινές αποστολές email ενημερώσεων, να δημιουργήσετε χρήστες με κάθε είδους συνδυασμό δικαιωμάτων, να ενημερωθείτε για την κατάσταση λειτουργίας των συσκευών του δικτύου, να συγχρονίσετε την ώρα συσκευών με time servers και τόσα άλλα..
Keptor solutions

Δημοφιλή Προϊόντα