Μαζική ανάθεση καρτών υπαλλήλων

Χρησιμοποιήστε τους απλούς και εύχρηστους οδηγούς του kepTimer και καταχωρήστε γρήγορα και απλά πολλές κάρτες πρόσβασης προσωπικού μέσα σε λίγα λεπτά. Το kepTimer Light θα αναγνωρίσει αυτόματα τις νέες κάρτες πρόσβασης και μόνο με το όνομα του υπαλλήλου (ή και πλήθος άλλων στοιχείων) θα καταχωρήσει στις συσκευές τη νέα κάρτα.

Επίπεδα πρόσβασης

Μπορείτε να ορίσετε πανεύκολα διάφορα επίπεδα πρόσβασης για κάθε χρήστη του δικτύου σας. Έτσι για παράδειγμα μπορείτε να επιλέξετε τις θύρες στις οποίες θα έχει πρόσβαση ένας υπάλληλος, την ημερομηνία έναρξης και λήξης ισχύος της κάρτας του και τον τρόπο πρόσβασης (με κάρτα, με PIN ή αποτύπωμα).

Διαχείριση υπαλλήλων

Μέσα από το φιλικό και γραφικό περιβάλλον του kepTimer Light μπορείτε με λίγα κλικ να αναθέσετε κάρτες πρόσβασης στους υπαλλήλους σας. Για κάθε υπάλληλο που δημιουργείτε σας δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης και διαχείρισης οικονομικών στοιχείων (ΑΦΜ,Τραπεζικοί λογαριασμοί κτλ), στοιχείων επικοινωνίας (email,φαξ κτλ), στοιχείων εργασίας (Τμήμα/Διεύθυνση, Γραφείο/Τομέας κτλ), στοιχεία συστήματος (ημερομηνία έναρξης/λήξης ισχύος κάρτας υπαλλήλου κτλ), καθώς και τυχόν εκκρεμοτήτων που έχει ο υπάλληλος.

Keptor solutions

Δημοφιλή Προϊόντα